دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی جهت رشته کشاورزی در 35 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

بخش کشاورزی  از دیرباز یکی از مشاغل پر مخاطره ای بوده که به همراه بشر در حهت امرار معاش بوده و هست. در گذشته کشاورزی سنتی و بدون تجهیزات  و امکانات با سختی زیاد همراه بوده که به مرور زمان تکنولوژی سختی کار را کاهش داده اما به دنبال خود عوامل زیان آور را که شاید اثرات نامطلوب آن از سختی شغل نیز بیشتر باشد به ارمغان آورده است. تغییرات بوجود آمده باعث شده که وضعیت ایمنی و بهداشت شغلی کشاورزان نیز دستخوش تغییرات گردد.
در دنیای امروز که بخش کشاورزی سهم به سزایی از شاغلین را به خود اختصاص داده و به عنوان یک اهرم سیاسی و اقتصادی در دست دولتها جهت حفظ استقلال به شمار می رود توجه به این بخش برای هر دولتی حائز اهمیت می باشد، با این وجود بخش کشاورزی به دلیل تمرکز نیروهای بهداشتی بر روی صنایع مورد غفلت واقع شده است که این امر باعث شده بیشتر قربانیان بخش کشاورزی در کشورهای در حال توسعه باشد.
به منظور صیانت از از کشاورزان در برابر مخاطرات محیط کار، اولین قدم شناخت مخاطرات، بیماریها و عوارضی است که ممکن است سلامتی این قشر زحمتکش را به مخاطره اندازد . سپس روشهای اجرایی جهت خدمت رسانی به آنها شناسایی و سالیانه از نظر سلامتی تحت مراقبت و کنترل باشند و همچنین آموزش نحوه انجام صحیح کار و مراقبت از خود به این گروه می تواند تا حدود زیادی از مخاطرات موجود بکاهد.
اجرای برنامه بهداشت کشاورزی، اقدامی موثر در راستای ارتقای سلامت کشاورزان و پیشگیری از بروز حوادث و بیماریهای شغلی با ایجاد محیط های کار سالم و بهبود کیفیت و تولید محصولات کشاورزی سالم است.

 

 

 

 

فهرست مطالب:
طرح بهداشت كشاورزي
تعريف بهداشت كشاورزي
كشاورزي از ديدگاه بهداشت حرفه اي
روشهاي ارتقاء سهم مشاركت كشاورزان در برنامه بهداشت كشاورزي
بازديد وبهسازي كارگاههاي كشاورزي
عوامل زيان آور درمحيط كار كشاورزي
عوارض ناشي از ارتعاش
كنترل ارتعاش
عوارض ناشي از اشعه
گرما
سرما
گردوغبار
عوارض ناشی از گردوغبار
راههاي كنترل گردوغبار
راههای ورود سموم به بدن
کمکهای اولیه
عوامل زيان آور ارگونومي
پيشگيري از اختلالات اسكلتي –عضلاني