چارچوب نظری و پیشینه پژوهش عوامل استرس زای چالشی عنوان نوشتار برای فصل دوم پایان نامه می باشد.

 


 

 

 

تعريف مفهومي عوامل استرس زاي چالشي:

عوامل استرس‌زاي چالشي فرصت‌هاي مطلوبي است كه باعث يادگيري، رشد و پيشرفت فرد مي‌شوند. اين گونه عوامل با وجود خسته كننده بودن، باعث بروز احساسات مثبت از جمله غرور و اشتياق و هيجان مي‌شوند(کول کويت و همکاران به نقل از فيضي و همکاران1390،صص103-106).

 

 


تعريف عملياتي عوامل استرس زاي چالشي

عوامل استرس‌زاي چالشي در قالب ابعاد و شاخصهای زیر اندازه گیری می شود:
این شاخصها در طیف پنج گزینه ای لیکرت و با پرسشنامه محقق ساخته که از مدل کول کویت  و همکاران(2010) برگرفته شده است مورد سنجش قرار می گیرد.

 

 


سهیلی (1391) در تحقیقی با عنوان شناخت رابطه عوامل استرس زاي شغلي با رفتارهاي ضدبهره ور و رفتارهاي کناره گيرانه کارکنان مديريت درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل به این نتیجه رسیده است که بين عوامل استرس زاي چالشي و رفتارهاي ضد بهره ور رابطه معني داري وجود دارد و ضريب همبستگي منفي بيانگر رابطه منفي  و معکوس است. يعني افرادي که با عوامل استرس زاي چالشي شغلي سر و کار دارند، از رفتارهاي ضدبهره ور اجتناب مي کنند. همچنین دریافته است بين عوامل استرس زاي چالشي و رفتارهاي ضد بهره ور بين فردي رابطه معني داري وجود دارد.ضريب همبستگي منفي بيانگر رابطه منفي  و معکوس است. يعني کارکناني که با عوامل استرس زاي چالشي شغلي سر و کار دارند، از رفتارهاي ضدبهره ور بين فردي اجتناب مي کنند.

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف نظری عوامل استرس زای چالشی

تعریف عملیاتی عوامل استرس زای چالشی

پیشینه تحقیق و مبانی نظری عوامل استرس زای چالشی

2-1مقدمه    8
2-2 استرس و عوامل استرس زای شغلی    8
2-2-1فشار شغلي    10
2-2-2انواع عوامل استرس‌زا    12
2-2-3 عوامل استرس‌زاي بازدارنده شغلي    14
2-2-4 عوامل استرس‌زاي چالشي شغلي    17

يشينه تحقيقاتي 
پيشينه داخلی
پيشينه خارجی 

منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی