هدف از این تحقیق بررسی استفاده از فناوری در آموزش و هوشمند سازی مدارس با فرمت docx در قالب 16 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

1-2- تاریخچه استفاده از فناوری در آموزش

2-2- اهمیت و نقش فناوری در آموزش

3-2- جایگاه و نقش حیاتی فناوری در آموزش وپرورش

4-2-موانع و مشكلات  استفاده از فناوری اطلاعات در آموزش

5-2- هوشمند‌سازی مدارس

6-2-اسناد پشتیبان هوشمند سازی مدارس

7-2- پیشینه هوشمند‌سازی مدارس

8-2-پیشینه هوشمند‌سازی مدارس در ایران

منابع

 

 

 

  فناوری اطلاعات ابزار قدرتمندی است كه دركمترین زمان ممكن می تواند میان مردم جهان ارتباط برقرار سازد. این ابزار ارتباطی قدرتمند با اطلاعات سروكار دارد. فناوری اطلاعات در جهان امروز چشم اندازهایی را برای جهانیان به ارمغان آورده است كه بر تمام ابعاد زندگی سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و آموزشی انسان قرن بیست و یكم تاثیر گذاشته است، به گونه ای كه بیشتر فراگیرندگان را به سمت رایانه ها و آموزش كار با آنها سوق داده است.

 

 

 

 رایانه ها با فراهم كردن فرصت لازم برای تمرین و كسب دانش بشری و پرورش دانش آموزان به آموزش مدرسه ای و از سوی دیگر، تجدید حیات و غنی سازی محیط یادگیری برای برقراری تعامل میان یادگیرنده و منابع یادگیری ملزم می باشند. از این روبازنگری در شیوه های سنتی تدریس و جایگزین آن با شیوه های نو برای تجهیز یادگیرنده به مهارت های شناختی ضرورت دارد. لذا استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای دست یابی به هدف های، یادگیری با كیفیت برای همه اجتناب ناپذیر است (بروور، ای، دیبلیو، 1382، ص17).     

 

                                                                                                            

 

قرن بیست و یكم، قرن دانایی و انقلاب اطلاعات است. اطلاعات به عنوان كالای راهبردی، ابزار قدرت و معیار توسعه یافتگی در دنیای كنونی است. آموزش و پرورش، اساساً یك نظام و سیستم اطلاعات بزرگ است كه می تواند اطلاعات مناسبی را برای دانش آموزان جمع آوری، پردازش و منتشر كند. اگر تلاش مناسبی برای به كارگیری صحیح فناوری اطلاعات و محور قرار دادن آن در برنامه ی توسعه انجام شود، می تواند به عنوان یكی از بزرگ ترین منابع پرورش نیروی انسانی ماهر در فناوری اطلاعات مطرح شود و نقش علمی و اقتصادی مهمی را در كشور و رقابت های جهانی ایفا كند. از این دیدگاه، بزرگ ترین فرصت را برای رشد و توسعه بنیادین كشور فراهم سازد (رضایی ،1386،ص32).

 

 

 

معاون فناوری اطلاعات وزارت از پیوستن 8 هزار و 500 مدرسه كشور به شبكه اینترنت شهری با خطوط خبر می دهد. تولید علم و دانش در كشور را پشتوانه اصلی توسعه پایدار عنوان كرد و افزود: طبق برنامه چهارم توسعه، هر سال باید 5 هزار كاردان، 4 هزار كارشناس، هزار نفر كارشناس ارشد و 100 دكترا تربیت كنیم و به این تربیت در تلاش هستیم زمینه تربیت نیروی انسانی در كشور را فراهم كنیم. وی با بیان این كه در دانشگاه ها باید رویكرد تكنولوژی محور شكل گیرد، خاطر نشان كرد: باید تا پایان برنامه چهارم، تعداد كاربران خطوط پرسرعت را به یك میلیون و 500 هزار نفر و كاربران عادی اینترنت را20 میلیون و 500 نفر ذكر كرد. به نظر می رسد شاخص آغاز قرن بیست و یكم، دگرگونی و تحول باشد. با پذیرش تدریجی استفاده از رایانه و فناوریهای دیگر، مدارس چندین درجه تغییر جهت داده اند. (ریاضی،1385).